“Kerato.ro”, “noi”, “siteul”, “vanzatorul” reprezinta firma S.C. KERATO INSTAL  SRL si serviciile oferite prin intermediul siteului www.kerato.ro
“Utilizatorul” este orice persoana fizica sau juridica ce acceseaza siteul kerato.ro indiferent de scop.
Termenul “client” sau “cumparator” desemneaza orice persoana fizica sau juridica ce a achizitionat sau este in curs de a achizitiona produse prin intermediul siteului kerato.ro
Acceptare

Utilizarea acestui site, incluzand vizitarea paginilor cuprinse de catre acesta precum si achizitionarea bunurilor si serviciilor oferite prin intermediul sau, implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

Ne rezervam dreptul de a modifica aceste prevederi fara nicio notificare prealabila.
Documente contractuale

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau furnizorii acestuia.

Continut

Echipa noastra face eforturi permanente pentru a oferi informatii cat mai corecte si actualizate. Nu se garanteaza insa ca aceste informatii sunt intotdeauna corecte, complete si actualizate.

Specificatiile tehnice, preturile, imaginile produselor comercializate pot fi modificate fara nicio notificare prealabila. Deasemenea, nu garantam ca accesul si utilizarea acestui site este fara intreruperi sau erori si ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Imaginile produselor comercializate au caracter informativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard.

Toate promotiile prezentate prin intermediul acestui site sunt valabile in limita stocului disponibil.
Prelucrarea datelor personale

SC KERATO INSTAL SRL este inregistrat ca operator de date cu caracter personal la registrul de evidenta a A.N.S.P.D.C.P. sub numarul …………. Prelucrarea datelor personale a clientilor se face conform legilor in vigoare si este stipulata in pagina Confidentialitate, care face parte integranta din prezentul contract.
Conditii de vanzare

Toate produsele comercializate de catre kerato.ro sunt produse noi, in ambalajul original al producatorului.
Pretul produselor include TVA.
Pretul produselor include timbru verde .Tarifele de transport sunt specificate in cosul de cumparaturi.
Ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil si pot fi retrase sau modificate fara nicio notificare prealabila daca in listele distribuitorilor oficiali apar schimbari sau erori de pret.
Conditii de livrare a produselor

 

Livrarea produselor comandate se face fie prin personal propriu fie prin firme specializate de transport.

Daca se comanda multiplu de produse din aceeasi categorie de produs costul transportului se cumuleaza si se transmite clientului inainte de finalizarea comenzi .
Termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii comenzii

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Toate produsele de folosinta indelungata comercializate de catre kerato.ro, sunt livrate impreuna cu certificat de garantie emis de catre producator sau de catre vanzator.

Produsele livrate sunt intotdeauna insotite de:

  • Bon fiscal (daca plata este facuta cash la livrare de catre personalul propriu) sau chitanta transportatorului (daca plata este facuta cash la livrare prin curier)
  • Certificat de garantie

Factura fiscala se emite electronic si poate fi descarcata din contul de client

Deschiderea coletului la livrare

In momentul receptionarii comenzii poti solicita curierului deschiderea coletului pentru a verifica starea produsului/produselor.
Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este în stare perfecta de livrare şi prezinta semne de lovire, zgarieturi sau alte probleme de tip estetic, iti recomandam sa refuzi comanda. Pentru a refuza comanda trebuie sa completezi un Proces verbal de constatare, in prezenta curierului in momentul livrarii.
Procesul verbal nu mai poate fi completat dupa plecarea curierului.
In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, poti solicita deschiderea coletului inainte sau dupa ce ai achitat comanda dar obligatoriu in prezenta curierului.

Servicii instalare

Oferim contra cost, prin intermediul partenerilor nostrii servicii de instalare si montaj a produselor achizitionate prin intermediul magazinului nostru. Puteti solicita instalarea produselor comandate telefonic, la unul din numerele afisate in pagina de contact.

Returnarea produselor

Produsele achizitionate prin intermediul siteului pot fi returnate conform legilor in vigoare.

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru, prin posta sau email. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face in cel mai scurt timp de la primirea produselor, in masura in care clientul transmite informatiile necesare efectuarii platii.

Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul 47: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Produsele se returneaza la depozitul Kerato Instal , str. Plopilor nr. 72, Cluj-Napoca, judetul Cluj.

In cazul in care produsele sunt returnate prin curier, se va utiliza serviciul “deschidere colet la livrare” astfel incat reprezentantii kerato.ro sa poata verifica integritatea produselor returnate. Nu sunt acceptate coletele trimise prin curier fara optiunea deschiderii coletului la livrare.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

NU SE POT RETURNA:

  • Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator. Nu se pot returna produse de igiena/ingrijire personala care au fost desigilate
  • Inregistrari audio sau video sau programe informatice sigilate, care au fost desigilate de consumator

Produse aflate in garantie cu raport de service de inlocuire

Produsele pentru care unitatea de service abilitata a emis accept de inlocuire, se pot returna la sediul  Kerato Instal S.R.L. Acestea vor fi inlocuite cu un produs identic  sau superior sau daca acest lucru nu este posibil, se va returna contravaloarea acestora.

Verificati integritatea produsului in prezenta curierului. Curierul are obligatia sa asiste la verificarea produsului daca i se solicita acest lucru. In caz contrar va rugam sa nu desfaceti coletul si sa ne anuntati. Reclamatii ulterioare plecarii curierului nu pot fi acceptate.

 

preloader