Zenia

Ansamblul rezidential este dezvoltat de catre Hexagon, grup care a dezvoltat de-a lungul anilor numeroase proiecte rezidentiale si comerciale. Hexagon Structures, antreprenorul general, beneficiaza de experienta, management modern, profesionalism si de o echipa tehnica de o inalta calificare creata cu scopul de a implementa cele mai noi tehnologii si de a produce constructii durabile, adaptate nevoilor urbane contemporane.

Ansamblul rezidențial Zenia, situat în Cartierul Plopilor, pe str Tasnad nr 9, unde simți pulsul orașului Cluj-Napoca, dar in acelasi timp esti ferit de zgomotul traficului aferent zonei, îți oferă oportunitatea să îți organizezi viața în ritmul și în stilul care ți se potrivesc cel mai bine, acesta fiind destinat celor pentru care timpul și calitatea vieții sunt resurse importante.
În zonă ai acces facil la instituții de învățământ (grădinițe, licee, facultăți), restaurante, zone comerciale și supermarket-uri, centre medicale, farmacii sau alte institutii dar și la parcuri în care te poți relaxa, precum Parcul Rozelor, Parcul Babeș, Parcul Central Simion Bărnuțiu sau Complexul de Natatie.
Un ansamblu imobiliar modern şi contemporan, ce găzduiește apartamente de tip studio, sau apartamente de 2 până la 5 camere, realizate din materialele de calitate superioară, inteligent compartimentate, luminoase, gândite în cele mai mici detalii, spații verzi amenajate peisagistic și locuri de parcare subterane.
Prin noul proiect rezidențial ZENIA, se doreste să se ofere clienților un nivel de confort ridicat, îmbinând estetica cu funcționalitatea și durabilitatea, prin materialele premium folosite. Termenul de finalizare al ansamblului este 30.06.2023

 

 

 

preloader