Vivido

Ansamblul rezidential VIVIDO este dezvoltat de catre Hexagon Developments, companie membra a grupului de firme Hexagon, grup care a dezvoltat de-a lungul anilor numeroase proiecte rezidentiale si comerciale.

Hexagon Structures, antreprenorul general, beneficiaza de experienta, management modern, profesionalism si de o echipa tehnica de o inalta calificare creata cu scopul de a implementa cele mai noi tehnologii si de a produce constructii durabile, adaptate nevoilor urbane contemporane.

Situat pe strada Alexandru Vaida Voevod nr.16, in cartierul Gheorgheni, in apropierea facultatii FSEGA, la 10 minute de centrul Clujului, 5 minute de centrul comercial Iulius Mall, 3 minute de Iulius Park si la doi pasi de transport in comun, ansamblul VIVIDO iti pune la dispozitie toate facilitatile necesare pentru un trai comod si facil.

Ansamblul este organizat sub forma unei incinte, în jurul unui spațiu central, cu deschideri spre sud și nord. Este alcătuit din două corpuri de clădire distincte. Spre est / strada Alexandru Vaida Voievod se alătură două volume distincte, respectiv o clădire dedicată exclusiv birourilor la sud(corp 1A), ce susține relația compozițională cu imobilul UBB – FSEGA și o alta, cu parterul și etajul 1 dedicate activităților de tip terțiar, iar nivelele superioare locuirii de tip colectiv(corp 1B), la nord. Spre vest și nord, situată pe partea posterioară a terenului, se află o clădire în formă de L(corp 2), dedicată exclusiv locuirii colective. Două niveluri de subsol asigură parcarea autovehiculelor și spații anexe.

VIVIDO propune pentru corpul 2 un numar de 125 de apartamente divizate in cinci scari fiecare cu lift ce deservesc un numar maxim de patru apartamente pe palier, Apartamente din corpul 2 sunt destinate in special locuiri familiare cu o structura de la doua camere pana la patru camere per apartament, avand tot odata logii, balcoane si terase generoase asigurand o zona de locuit optima.

Corpul 1B propune o structura mixta de locuinte si spatii pentru activitati tertiare care sunt situate la parterul si mezaninul imobilului. Pentru zona de locuire se propune un numar de 75 apartamente repartizate in doua scari in care domina apartamentele cu o camera destinate locuiri individuale.

Cladirea de birouri,corpul 1A propune o suprafata inchiriabila.

 

preloader