Otimus Nova Center

Optimus Nova Center este o cladire de birouri care este situata pe str. Avram Iancu, in Floresti, judetul Cluj, la 200 m de Metro si la 500, de Vivo Center. Execuția proiectului a început în martie 2018, în contextul unei piețe imobiliare efervescente, și s-a finalizat în iunie 2019. Clădirea este pregătită acum pentru chiriași, cărora le oferă un mediu de lucru unic în zonă. Optimus Nova Center a fost construit în vecinătatea ansamblului rezidențial Optimus City, cu peste 300 de apartamente și primul ansamblu de blocuri cu regim de înălțime de șase etaje, cu lift, din Florești. Cele două proiecte au aceeași echipă de dezvoltatori, acelasi beneficiar  Vialin Invest  și aceeași viziune, orientată spre creșterea calității vieții.

În centrul filosofiei Optimus Nova Center se află preocuparea companiilor și a liderilor acestora de a crește calitatea vieții angajaților prin menținerea echilibrului între viața personală și cea profesională.

Optimus Nova Center este o clădire gândită temeinic, construită corect și orientată spre inovație. Prima clădire de birouri de clasa A din Florești, are potențialul să devină spațiul de muncă ideal, datorită facilităților și dotărilor sale moderne.

Optimus Nova Center este prima clădire din regiune cu fațadă inteligentă, LCD Media Façade, care îi accentuează orientarea spre inovație și tehnologie. Aspectul digital al clădirii transformă percepția oamenilor despre ceea ce înseamnă o clădire de business și totodată oferă o viziune către un nou pol de business care se configurează în această zonă. Fațada permite jocuri de lumini și mesaje personalizate care pot pune în scenă adevărate spectacole în cursul serii.

De asemenea, clădirea este dotată și cu un ecran LCD de mari dimensiuni, orientat pe latura estică, care poate fi folosit în comunicare atât de rezidenți, cât și de alte companii interesate.

Materialele folosite la construirea si finisarea ansamblului sunt alese cu grija, pentru a conferi calitate si confort imobilelor. In plus, imobilele sunt certificate energetic cu clasa A.

 

preloader