Maurer Villas Brasov

Maurer Villas Brasov este un proiect residential dezvoltat de Maurer Imobiliare.
Cu peste 14 ani de experienta, in care sa evoluat continuu si sa incercat mereu depasirea asteptarilor clientilor , a reusit sa depaseasca impresionantul numar de 10.000 de apartamente construite. In orasele in care sau  ridicat unele dintre cele mai moderne zone rezidentiale, precum Cluj, Sibiu, Targu Mures, Constanta si Brasov, sau creat comunitati unite de un puternic sentiment familial.

Experienta acumulata de-a lungul anilor si profesionistii cu care se lucreaza ofera posibilitatea de a avea o viziune clara asupra produsului finit si atinge scopul propus.

Un avantaj important al acestui proiect il reprezinta arhitectura cladirilor. Imobile de tip vila mai joase decat blocurile clasice, de 2 etaje + mansarda, cu apartamente cu 3 sau 4 camere stil duplex.

Cladirile sunt gandite pentru a fi spatioase, elegante, in care visurile pot deveni realitate. Cei mici vor petrece timp de calitate in aer liber, iar copilaria lor va capata nuante de poveste.

In achizitia unei locuinte, detaliile sunt cele care conteaza, iar materialele premium selectate atent si finisajele ce redau aspectul final pun intregul apartament intr-o lumina deosebita.

Materialele de calitate folosite reprezinta cheia succesuli. Astfel ca confortul termic este garantat e centrale proprii si radiatoare prevazute cu robineti termosttati pentru reglare individual a temperaturii.

 

preloader