Maurer Residence Târgu Mureș

Unul din dezvoltatorii puternici din România Maurer Imobiliare a demarat din anul 2019 cel mai amplu proiect din orașul Targu-Mures, un complex rezidențial modern ce va avea aproximativ 3400 de locuințe și tot confortul de care locatarii au nevoie.
Proiectul este unul de mare amploare și are la bază experiența și profesionalismul dezvoltatorului, dovedite în cei 14 ani de prezență pe piața românească.
Maurer Residence Târgu Mureș se va dezvolta în două faze de construcție. Prima fază presupune construirea a 28 de blocuri care vor totaliza 1748 de unități locative iar în cea de-a doua fază de construcție se are în vedere ridicarea a 25 de blocuri, acestea însumând 1644 de apartamente cu structuri, compartimentări și suprafețe diferite, reușind astfel să fie atinse preferințele și nevoile unei game largi de clienți.
Proiectul rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș este situat la doar 5 minute de centrul orașului, oferindu o flexibilitate majoră din punct de vedere al transportului în localitate. Datorită poziționării complexului, ai acces facil la tot ceea ce contează.
Maurer Residence Târgu Mureș se bucură de soluții tehnice inovatoare, dar și facilități care corespund stilului de viață contemporan. Este un complex modern, cu arhitectură impozantă, care impresionează de la prima vizionare.
Mai mult decât un simplu cartier de blocuri, Maurer Residence Târgu Mureș reprezintă o atmosferă familială, un stil de viață diferit și o comunitate unită. Toate aceste lucruri sunt trăsături pe care orice familie și le dorește de la un ansamblu rezidențial.

preloader