Maurer Residence Constanta

Maurer Residence Constanta este un proiect rezidential dezvoltat de Maurer Imobiliare. Prezenți de peste 15 ani pe piața imobiliară, au dezvoltat ansambluri rezidențiale, au creat comunități solide și au vândut peste 9000 de apartamente noi în puncte cheie ale tarii, în orașe precum: Brașov, Constanța, Târgu-Mureș, Cluj, Sighișoara și Sibiu.
Maurer Residence Constanța nu este un simplu ansamblu rezidențial, aici se găsesc cele mai bune facilitați ale unui cartier modern: o comunitate de peste 3.400 de familii, locuri de joacă și grădinițe pentru copii, 47.000 m2 spații verzi și zone de recreere, acces facil la cele mai mari centre comerciale, magazine și spații comerciale în interiorul ansamblului, precum si sală de sport în complex. Ansamblul se intinde pe o suprafata de 15,7 ha si este amplasat intr-o zona linistita si in curs de dezvoltare din Constanta cu acces facil la puncte de interes.
Zona rezidentiala dispune de o gamă variată de apartamente complet finisate tip studiouri, apartamente cu 2 camere, apartamente cu 2.5 camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere si penthouse-uri. Toate materiale utilizate pentru realizarea blocurilor sunt de cea mai înaltă calitate, în conformitate cu standardele în vigoare.
Maurer Residence Constanța este un ansamblu rezidențial model, proiectat astfel încât să ofere o paletă largă de facilități, necesare unui stil de viață modern, adaptat standardelor occidentale, cât și un proiect gândit să ofere oportunități pentru afaceri de succes. De aceea, în ansamblul rezidențial sunt prevăzute spații comerciale moderne și elegante, ce sunt sunt deschise pentru oricine dorește să facă o investiție sigură.

preloader