Maurer Panoramic Cluj

Maurer Panoramic Cluj este un proiect rezidential dezvoltat de Maurer Imobiliare

Proiectul a fost conceput astfel încât să ofere un grad sporit de confort, în conformitate cu cele mai exigente standarde, astfel ca facilitățile moderne și finisajele premium vor defini un nou standard de viață pentru tine. La Maurer Panoramic Cluj, trăiești viața la înălțime!

Proiectul va schimba fața orașului, iar aceasta nu este doar o figură de stil. Maurer Panoramic Cluj va fi cea mai înaltă clădire din zona centrală, oferind o panoramă magnifică asupra orașului. Pe înălțime, clădirea va fi impresionantă: 74 de metri, 21 de etaje, care vor găzdui peste 300 de apartamente de lux, în cele două aripi de clădire; spații comerciale – la parter; spații de birouri – la mezanin; 5 niveluri de parcări subterane. Fațada ventilată, finisajele din sticlă și elementele decorative iluminate vor pune în evidență această clădire spectaculoasă. Pentru siguranța ta, clădirea va beneficia de: zonă de recepție, sistem de prevenire și stingere a incendiilor și videointerfon.

Indiferent de apartamentul ales, îți pune la dispoziție finisaje din gama premium, la alegere, pentru a crea un spațiu potrivit stilului tău, cu un design interior excepțional. Beneficiaza de un sistem smart-home; astfel se pot  controla dispozitivele inteligente din apartament de pe telefon, laptop sau tabletă – de exemplu, pentru a comanda iluminatul și temperatura sau pentru a monitoriza consumul de energie.

 

preloader