Maurer Avantgarden Brasov

Avantgarden3 Brasov este un proiect rezidential dezvoltat de Maurer Imobiliare.

În cei 14 ani de activitate a reusit să ofere unui număr de peste 9000 de familii din orașele Brașov, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș și Constanța posibilitatea să găsească un ACASĂ perfect în apartamentele construite.
În toate proiectele dezvoltate sa ghidat după aceleași valori, sa păstrat aceeași filozofie si aceleasi standarde de calitate, pentru ca cei care aleg sa facă parte din comunitățile Maurer să beneficieze de cele mai bune servicii.

Prima etapa a proiectului Avantgarden 3 s-a încheiat în anul 2014, însumând un numar de 1670 de apartamente. De atunci și până acum, numărul acestora a crescut la peste 4000 de locuințe, și de la un simplu gând frumos care prindea contur cu fiecare zi ce trecea, Avantgarden3 a devenit azi un adevărat ”oraș în interiorul orașului”. Acest lucru se datoarează încrederii pe care a insuflat-o oamenilor privind calitatea apartamentelor construite.

Proiectul residential Maurer Avantgarden3 Brasov reprezinta o comunitate formata din peste 4 000 de familii, locuri de joaca si gradinite pentru copii, spatii verzi si zone de relaxare, acces facil catre toate zonele de interes din orasul Brasov, magazine, spatii comerciale si servicii de proximitate.

preloader