Imobil Plopilor

Imobil Plopilor

E – Apartments este dezvoltatorul imobiliar care îmbină creativitatea, inovația și siguranța în diversitatea de apartamente rezidențiale, menită să îndeplinească visul clienților lor, acela de a păși în casa mult visată.

Cu o experiență de peste 26 de ani în dezvoltarea imobiliară, E – Apartments pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de apartamente cu 1, 2, 3 sau 4 camere, structuri spațioase și proiectate conform unei arhitecturi moderne, care să satisfacă pe deplin cerințele de rezidență ale clienților.

Crearea de noi comunități este una dintre valorile principale. E – Apartments reprezintă mai mult decât un dezvoltator imobiliar, este dezvoltarea unui nou stil de viață, unei noi experiențe de familie și al unei comunități extraordinare, care aduce la un loc oameni cu același scop – acela de a conviețui în armonie în spațiul pe care îl numesc acasă.

Imobilul residential de pe strada Plopilor,  beneficiaza de o amplasare privilegiată: oaza verde din parcul Iuliu Haţieganu, Parcul Rozelor, Winners Sports Club, Complex Nataţie UBB, Sala Sporturilor Horia Demian, sunt toate la 2-5 minute de mers pe jos.

Cu o suprafaţă totală de teren de 14.000mp (doar 2.000mp sunt ocupaţi de imobil) şi 10 etaje, imobilul numara147 apartamente, spaţii comerciale şi parcări subterane şi supraterane într-o clădire proiectată spectaculos.
Suprafeţele vitrate ample, terasele generoase, materialele premium, arhitectura modernă, alături de beneficiile oferite de localizare, fac din Imobilul Parc Rozelor un imobil “top of the list”.

Cu un design contemporan, imobilul urmează a fi o dezvoltare cu specificaţii tehnice deosebite şi inovatoare, finisaje de calitate

 

preloader