Estoria City

Dezvoltat pe o impresionanta suprafata de 14 hectare, noul oras din marele oas este situat in partea de Est a Bucurestiului, Estoria City aduce impreuna toate facilitatile si avantajele pe care doar un proiect mixt le poate transforma intr-un stil unic de viata.

Proiectul apartine antreprenorului general Hexagon, grup care a dezvoltat de-a lungul anilor numeroase proiecte rezidentiale si comerciale.

Proiectul mixt cuprinde o zona rezidentiala, o zona comerciala si una de birouri, insumand in total 40 000mp de spatii comerciale, 1 200 de apartamente rezidentiale, 20 000mp spatiu de birouri, 3 000 spatii de parcare si 25 000mp spatii verzi. Zona de birouri este o cladire cu 9 etaje si spatii comerciale la parter. Zona comercială este divizată între mari operatori de retail și un mall, Estoria Gallery, care va cuprinde o varietate de magazine, restaurante și servicii. Zona rezidentiala cupride 4 cladiri rezidentiale moderne si eficient impartite, construite cu multa atentie la detalii si finisaje de calitate, pregatite din toate punctele de vedere sa devina acasa pentru 1200 de familii la fel de hotarate sa-si transforme visele in realitate.Situat la intersecția dintre confort, conexiune și sustenabilitate,

Estoria City este, în adevaratul sens al cuvântului, un oraș cu zone de agrement și relaxare, terase și acoperișuri verzi, locuri de joacă și piste de biciclete, stații de încărcare pentru mașini electrice, zone de agreement si relaxare, proiecte comunitare și propriul sistem de colectare selectivă a deșeurilor. Principii solide, într-un cartier cu spirit tânăr și un stil de viață orientat spre viitor.

 

 

preloader