Azoria

 

Ansamblul AZORIA este compus dintr-un mixt echilibrat de apartamente eficient compatimentate cu terase generoase având o panoramă deosebită.

Situat în cartierul Zorilor, la limita cu cartierul Mănăștur pe strada Frunzișului, anasamblul este astfel privilegiat de o infrastructură foarte bună, oferind totodată o oază de liniște la numai 10 minute distanță de centrul orașului dar și un acces rapid la mijloacele de transport în comun, școli şi zone comerciale.

Hexagon Structures, antreprenorul general, beneficiaza de experienta, management modern, profesionalism si de o echipa tehnica de o inalta calificare creata cu scopul de a implementa cele mai noi tehnologii si de a produce constructii durabile, adaptate nevoilor urbane contemporane.

Complexul este format din 6 blocuri, deservit de drum privat si parcari subterane și exterioare. Proiectul AZORIA se compune din două clădiri rezidențiale a câte 10 etaje fiecare, eficient compatimentate cu o structura de la una pana la patru camere. Spațiul de recreere, spațiile de joacă pentru copii și zona pietonală verde oferă un stil de viaţă şi un concept integrat al societății moderne.

Design-ul pasiv al proiectului precum și folosirea tehnologiilor de ultimă generație eco sustenabile au un impact redus asupra mediului datorită eficienței energetice ridicate.
Se ofera clienților posibilitatea de a alege între sisteme de încălzire moderne cu centrală proprie și încălzire în pardoseală sau sistem de încălzire centralizat, centrala fiind controlată prin sistem BMS.
Controlul centralei prin BMS ( Building Management System) – este un sistem de management integrat al unei clădiri oferind ocupanțiilor clădirii următoarele beneficii:

  • 1. Un control eficient al condițiilor de confort interior
  • 2. Posibilitatea controlului individual al temperaturii pentru fiecare încăpere în parte
  • 3. Durata de viață mai mare a instalației
  • 4. Timpi de răspuns mai scurți privind disfuncționalitățile în raport cu o instalație unde nu există un sistem BMS
preloader